En gastronomisk opplevelse for din bedrift - Ipark - Innovasjon i Stavanger

Gastronomisk Institutt har lang erfaring i bransjen og kan levere en kulinarisk opplevelse til din bedrift.

– Vi har unike og profesjonelle tilbud tilgjengelig for bedriftsmarkedet. Som et kokkefaglig kompetansesenter har vi kunnskapen som trengs både til å avholde et førsteklasses og smakfullt matkurs for din bedrift og å levere skreddersydde menyer til et arrangement, forklarer Tommy Raanti, konstituert daglig leder og chef hos Gastronomisk Institutt (GI).

Les mer om Gastronomisk Institutt 

– Trygg leverandør som gir gode resultater

- Våre samarbeid med GI har gitt veldig gode resultater, forteller Paula Hewitt.

- Våre samarbeid med GI har gitt veldig gode resultater, forteller Paula Hewitt.

– Scan One bruker Gastronomisk Institutt til å skape gode matopplevelser i forbindelse med viktige eventer for våre kunder, som for eksempel under ONS. GI er en trygg leverandør som produserer mat i ypperste klasse, og de har bevist at de kan håndtere store arrangement som krever en omfattende planleggingsprosess og utførelse. Våre samarbeid med GI har gitt veldig gode resultater, forteller Paula Hewitt, prosjektleder i Scan One, en profesjonell planlegger, utvikler og gjennomfører av sosiale og kompetansebyggende arrangement.

GI kan tilberede lunsj eller middag som lukket arrangement i flotte lokaler for opptil 170 personer i Måltidets Hus på Ullandhaug, eller komme dit kunden ønsker og bistå med matlaging der.

– Vi har god erfaring og vet hva som fungerer på alle typer arrangementer, uansett setting og størrelse. Vi skreddersyr opplegg til bedriftene, og er alltid klare for nye utfordringer, sier Raanti, og inviterer bedrifter som vil ha en førsteklasses matopplevelse å ta kontakt med Gastronomisk Institutt.

Se oversikt og pris på GIs tilbud

Tommy Raanti og Gastronomisk Institutt leverte varene under ONS i 2012. Til høsten skal de gjenta suksessen. Bildet er tatt under arrangement i Skråtårnet.

Tommy Raanti og Gastronomisk Institutt leverte varene under ONS i 2012. Til høsten skal de gjenta suksessen. Bildet er tatt under arrangement i Skråtårnet.

Populær teambuilding

Raanti forteller at matkurs blir mer og mer populært som teambuilding-aktivitet, og at GI tilbyr lokaler og et miljø ingen andre i distriktet kan konkurrere med, hvor opptil 60 personer kan delta på skreddersydd teambuilding.

– Vi ser en klar økning i antall bedrifter som benytter seg av dette tilbudet hos oss. Grunnen er nok så enkel som at matlaging er en utrolig bra sosial aktivitet, hvor man både får samarbeide og lære noe nytt. Deltakerne er veldig engasjert, og det blir alltid mye moro her hos oss. Når man i tillegg ender opp med fantastisk, selvlaget mat etter endt oppgave, sier det seg selv at det er et ønske hos mange ansatte å benytte seg av vårt unike tilbud, fastslår Raanti, og forteller at også privatpersoner kan melde seg på kurs som arrangeres hos GI.

Se oversikt over kursene GI tilbyr i 2014

- Deltakerne har det alltid veldig gøy ved teambuilding hos oss, sier chef Tommy Raanti.

- Deltakerne har det alltid veldig gøy ved teambuilding hos oss, sier chef Tommy Raanti.

– En vellykket aften

Marianne Helgaland og resten av admin-gjengen hos IK Norway koste seg med matlaging hos GI.

Marianne Helgaland og resten av admin-gjengen hos IK Norway koste seg med matlaging hos GI.

Raanti får støtte av Marianne Helgaland, avdelingsleder i IK Norway, der admin-avdelingen har benyttet GI til teambuilding.

– Vi hadde lyst å samle gjengen for å gjøre noe gøy og hadde veldig lyst at det skulle handle om mat. Matkurs er en utsøkt teambuilding-aktivitet, og opplegget til GI var meget profesjonelt. Alle deltakerne fikk oppmerksomhet og var svært fornøyde med en vellykket aften. GI var lette å samarbeide med og gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet, så vi vil gjerne benytte oss av dem igjen, enten det blir til matservering på møter eller fremtidig teambuilding, sier Helgaland.

Er du interessert i et samarbeid med Gastronomisk Institutt?


Demokjøkkenet i Måltidets Hus står klart til din bedrift.

Demokjøkkenet i Måltidets Hus står klart til din bedrift.