Etablerer nytt elektrofagmiljø i Stavanger - Ipark - Innovasjon i Stavanger

Tommy Lundekvam og Trainor er på jakt etter teknikere og elektroingeniører som vil ta i bruk sin fagkompetanse som kursinstruktør i elsikkerhet.

– Trainor er i vekst og vi søker derfor teknikere og elektroingeniører som evner å bruke sin fagkompetanse i rollen som instruktør. Målet er å skape et førsteklasses fagmiljø i Stavanger, i sterk tilknytning til vårt hovedkontor i Tønsberg. Vi lover skikkelig instruktøropplæring, god stemning med dyktige kollegaer, faglige utfordringer, høy trivsel og konkurransedyktige betingelser, inviterer avdelingsleder Tommy Lundekvam.

Interessert i jobb i Trainor? Les mer her

Søker ti nye instruktører

Gode instruktører sørger for at aktører i elektrobransjen kan gjøre jobben effektivt og trygt.

Gode instruktører sørger for at aktører i elektrobransjen kan gjøre jobben effektivt og trygt.

Trainor Elsikkerhet tilbyr klasseromskurs, e-læringskurs og teknisk rådgivning innen fagområdene Ex, forskrifter og normer, elektro, HMS og automatisering til offshore- og landbaserte virksomheter.

– Grunnen til at vi nå etablerer avdeling i Ipark på Ullandhaug er at vi har mye aktivitet og økt etterspørsel, noe som gjorde det nødvendig å utvide. Da var det naturlig å opprette kontor i Rogaland, siden en lang rekke av våre kunder er lokalisert her, forklarer Lundekvam.

Les mer om Trainor

Hos Trainor får man et arbeidsmiljø som er sterkt på både kompetanse og samarbeidsvilje.

Hos Trainor får man et arbeidsmiljø som er sterkt på både kompetanse og samarbeidsvilje.

– Får all nødvendig opplæring

Når det gjelder hva Lundekvam ser etter i sine nye instruktører, er han klar på et punkt:

– Det er ikke nødvendig å være den fødte taler for å bli en god instruktør. Mange unngår å søke jobb hos oss selv om de har høy teoretisk kompetanse, fordi de mener at de ikke strekker til som instruktør. Men i Trainor får man opplæringen som trengs, så den delen av jobben behøver man ikke bekymre seg for,  forsikrer avdelingslederen.

Det kan 30 år gamle Bjørn Andrè Ulseth-Rivelsrud skrive under på. Han ble ansatt som instruktør i Trainor i juni 2013.

– Jeg har fått utrolig god oppfølging og kursing. Ikke minst lærer man mye av å være i et så solid fagmiljø som det Trainor har her i Tønsberg. Så det er ikke slik at man kastes ut i instruktørrollen før man er klar til å gjøre en skikkelig jobb, forteller han, og får støtte fra Lundekvam:

– Vi legger mye ressurser i at våre ansatte skal være trygge, og har et utrolig bra system for opplæring og videreutvikling. Det sikrer kvalitet ovenfor våre kunder og gir oss dyktige ansatte som blir i selskapet lenge.

Les mer om kursene Trainor tilbyr

Frihet i og utenfor jobben

Bjørn Andrè er fornøyd med å ha en interessant jobb, samt god tid til familielivet.

Bjørn Andrè er fornøyd med å ha en interessant jobb, samt god tid til familielivet.

Nå håper Tommy og Bjørn Andrè å få mange nysgjerrige, engasjerte, lærevillige og arbeidslystne kollegaer som ønsker å være med på å skape et sterkt fagmiljø innen elsikkerhet i Stavanger. 

– Våre instruktører får veldig mye frihet, og kan med litt oppfølging fra fagansvarlig tilpasse sine kurs slik at det passer deres stil. I tillegg kan man selv velge hva man vil fordype seg i innen forskrifter og regelverk, og lage egne kurs utav dette. Så for de som er litt «elektronerder» er Trainor en perfekt mulighet til å utvikle seg innen elektrofaget, fastslår Lundekvam.

– Trainor er en seriøs arbeidsplass med høy kvalitet og faglig kompetanse, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å ta denne retningen i arbeidslivet. Selve jobben som instruktør er både utfordrende og givende, men ikke minst er det viktig at jeg får tilbringe mye mer tid med min kone og to barn enn jeg ville ha kunnet i en rekke andre stillinger. En interessant jobb i et topp arbeidsmiljø og mulighet til å dele hverdagen med familien – ja, jeg er strålende fornøyd med mitt valg om å søke jobb i Trainor, smiler Ulseth-Rivelsrud.

Søk stilling som kursinstruktør i Trainor her